Live sings Sassy // Live Foyn Friis Kvartett

Live sings Sassy

Live sings Sassy  – Live Foyn Friis Kvartett

– en hyllest til Sarah Vaughan –

Live Foyn Friis fra Asker har studert de gamle jazz sangerinnene helt fra barnsben av, hvor hun vokste opp i et musikalsk hjem med mange gamle jazzplater på repeat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASpesielt mange av sangene fra repertoaret til den store Sarah Vaughan har Live tatt med seg til sitt eget band. Mye fordi hun hadde noen plater som feks «At Mister Kellys» m.m. som hun nærmest har hørt ihjel.  Friis ble nominert til den danske spellemannsprisen med sine 4 album i kategoriene Årets Vokaljazz Album og Årets særutgivelse Danish Music Awards. Hun vant tittelen Årets Unge Jazzkomponist, og ble i samme anledning utnevnt som Danmarks nye jazzstjerne! Hun er nå flyttet hjem til Norge igjen, og legger nå ut på turné med norske musikere.

“Et udtryk så stærkt og på samme tid så gennem musikalsk at det stod klart for alle at her er en kvindelig solist med verden for sine fødder!” Stardust – Wall of Fame – Jette Lykke.Bandet er en fantastisk trio bestående av Rodrigo Villagra på bass, Bård Helgerud på gitar og Magnus Sefaniassen Eide på trommer.

Line up:
Live Foyn Friis – voc
Bård Helgerud – gitar
Rodrigo Villagra – kontrabass
Magnus Eide – trommer

 

Upcoming concerts: 

December 1st 2019, kl 18.00: “Live & Bård Duo” at Julegrantenning Sverres gate 3a, Oslo

December 15th 2019, kl 14.00: “Sassy’s Jul” at TBA, Oslo og/eller Asker **? 

February 29th 2020, kl 14.00: “Live sings Sassy” at Oslo Konserthus

November 21st 2020, kl 13.30: “Live sings Sassy” Tønsberg Jazzklubb

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: