Foyn Trio til UngJazz 2010

Min danske herlige trio er blitt plukket ut til å delta på UngJazz 2010!
Vi skal holde konsert under Vinter Jazz Festivalen på Giant Steps i Svenborg. Vi er nå altså valgt ut som et av 6 band fra hele Danmark som konkurrerer om å vinne! Vinneren blir så Danmarks bidrag til Young Nordic Jazz Comets i 2010! Vi spiller på Giant Steps torsdag 4. februar kl 20.00! Kom å hei på oss!

Vi gleder oss.

Advertisement

2 thoughts on “Foyn Trio til UngJazz 2010

Add yours

  1. Hej Live.
    Så må det vist være på høje tid at ‘tale’ lidt med dig pr. Luftpost. Anders og min søster Birgit , og alle de andre herhjemme fra Hvide Sande, fortæller så vældig meget godt om dig. Jeg har nydt at have besøg af Anders, da han var på vej ‘hjem’ for at indspille ‘Led Zeppelin’ numrene. Lige nu ligger jeg og kigger op i stjernehimlen på Martins værelse…jeg er på rekreation , da min mand og børn er på Gran Canaria. Jeg håber, det går kæmpe fint for dig i Stockholm, den vakra gamla stan, Anders savner dig, men nu går det vist lidt bedre. Han øver sig bravt på at vente. Mange gode tanker fra ‘Moster Lise’

  2. Hei Lise! Tusen takk for så hyggelig melding herinne! Håper dere har det godt i Dk. Gleder meg til å komme på besøk snart… Masse gode tanker tilbake fra Live 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: