Foyn Trio! – en liten oppdatering om hva vi har gang i!

Siden Ungjazz har Foyn Trio! vært masse rundt og spilt, på jazzfestivaler o.l. i Norge, Sverige og Danmark. Sommertunéen 2010 har blandt annen innebefattet Århus Jazzfestival, Christiania Festival, Oslo Jazzfestival og Pentagården Festival. Det har vært en herlig sommer. I mars 2010 var vi i studio i Århus og lagde en promo EP på 5 sanger. Disse er å høre på http://www.myspace.com/foyntrio.

I oktober har vi hatt intensivuker hvor vi har jobbet med å lage klare alle pre-demoene til debut-skiva vår. 7 nye nummere har vi innspilt. Det legges snart ut noen smakebiter på vår myspace og urørt – default.aspx

I tillegg dro vi på en Skandinavia turné i oktober, hvor vi bl.a. har fått laget en Live Dvd av konserten vår på DølaJazz, Jazzincubator 2010. Denne delen av festivalen var først og fremst rettet mot up-and-coming jazzbands fra hele Norden. Vi var 1 blandt tilsammen 8 band som ble plukket ut fra Finnland, Island, Danmark, Sverige og Norge, og konserten vår ble sendt live på internett! Jeg har ikke vært så flink til å skrive alt her på hjemmesiden, men skal bli bedre på det nå! Det var utrolig kult å få være med på Jazzincubator! En fantastisk opplevelse. Etter Dølajazz dro vi til Asker Jazzfestival også videre til Stockholm. Det var så deilig å få fremføre de nye sangene for første gang, og en spesielt morsom arbeidsmetode å innspille de først, også spille sangene på konserter omkring…

Nå har vi fri noen uker da jeg er på utveksling i Stockholm og Alex og Jens Mikkel befinner seg i DK, men om en-to ukes tid drar jeg til Århus, også skal vi innøve de nye sangene jeg er i full gang med å skrive. Det blir virkelig spennende å se resultatet. Gutta er SÅ dyktige og artige å jobbe sammen med. I desember går turen til Oslo, og vi skal da i Det Store Studio på Niss, og innspille de siste pre-demoer… En flott kunstner og venninne av meg designer cover til plata vår, og jeg gleder meg til å se resultatet.

Til våren er det første gang vi skal nord for polarsirkelen med dette bandet. Vi skal opp til Tromsø for å holde konsert på Tromsø Jazzklubb og innspille plate på Kysten Studio. Det kommer til å være full mørketid, men det blir en flott opplevelse. Håper danskene kan holde til det. 😉

Advertisement

2 thoughts on “Foyn Trio! – en liten oppdatering om hva vi har gang i!

Add yours

  1. Artig at dåkker kommer til Tromsø og kysten men det e visst lenge sia du va her sjølv. Du må ha glemt at mørketida e ferdig ca. 21. januar, for da e det definitivt ikkje vår her! =) God jul og klem!

  2. Ja, absolutt! Det blir mørkt og kaldt, men vi gleder oss til å komme oppover… 🙂 God Jul og godt nyttår til deg og, Annichen. Klem fra Live

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: