Live’s Master Eksamenskonsert


Nå avslutter jeg 6 års musikkutdanning med å holde eksamenskonsert på Musikhuset i Aarhus den 16. juni kl 18.15-19.00.

Jeg har med meg min faste trio, Foyn Trio!, og andre gjestemusikere og konstilasjoner til denne anledningen. Den dyktige danske arrangøren Kasper Bai har skrevet arrangementer for strykekvartett til noen av mine komposisjoner, og vi vil presentere 2 av disse arrangementene på denne konserten. Dette blir en liten smakebit på prosjektet til høsten, hvor vi kommer til å sette opp en konsertserie med Foyn Trio! og strykere. Jeg håper at denne kvelden blir en forrykende aften. Jeg og mine musikere vil ta med publikum med på en musikalsk reise gjennom livets gleder, hindringer, frustrasjoner og håp. Vi skal spille musikk i grenselandet mellom jazz, elektro, impro og pop. Det byr på spennende lydbilder, rokkende tekster og sterkt samspill. Man lever bare en gang, derfor er det viktig å leve hver dag som den siste.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: