Singing new year’s concert 1st of January in Denmark

Så nærmer årets nytårskoncert med hastige skridt. Big Bandet er skarpt spillende og i år præsenterer vi den unge jazzsangerinde Live Foyn Friis, som netop har vundet prisen for bedste jazzkomposition for unge jazzkomponister i DPA’s konkurrence.

Randers Big Bands Nytårskoncert


Randers Big Bands Nytårskoncert


Tirsdag 1. januar 2013
Ridehuset kl. 15.00
Med fri entré
Arr: Værket
Køb billet

Traditionen tro giver Randers Big Band koncert i Ridehuset 1. januar. Tag familien under armen og skyd det nye år godt i gang med en festlig koncert.

Der er fri entré til koncerten og pladser efter først til mølle-princippet.

I år kan publikum glæde sig til at opleve den norske sangerinde Live Foyn Friis som solist.

Live Foyn er 27 år har uddannet sig i Tromsø, Stockholm og København og er nu soliststuderende ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Hun har trods sin unge alder allerede optrådt med navne som Bobby McFerrin, Erlend Skomsvold, Tromsø Symfoniorkester, Tromsø Kammerorkester, Klüvers Bigband, Jarle Bernhoft, Jesper Thilo og Uffe Steen.

Live Foyn Friis udgav i 2011 sit debutalbum “Joy Visible” med bandet “Foyn Trio”. Bandets udgivelse fik 5 ud af 6 stjerner og virkelig gode anmeldelser ikke mindst for deres optræden i rundt om i Norden. “Foyn Trio” er nomineret til Årets Danske Vokaljazz Udgivelse på Danish Music Awards 2012. Live Foyn er også nomineret til Årets Unge Jazzkomponist 2012 (DPA Jazz/DR) som 1 af 3 finalister.

Koncerten dirigeres af Nikolai Bøgelund, der er orkesterleder, arrangør, basunist m.m. og spiller i aarhus Jazz Orchestra.


Advertisement

Comments are closed.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: