NRK Jazz, Jazzklubben

NRK Jazz, P2, has presented me in their radio show; Jazzklubben, with intervju and music from Foyn Trio!’s concert at Barentsjazz Festival, and music from when I sang with Danmarks Radio Big Band, Studio 2, in November. You can hear it on this link!

http://lyd.nrk.no/nrk_radio_jazz_mp3_l

Tuesday 13th of february at 7:30 PM, Thursday 15th at 9:03 AM and 9:03 PM.,

Friday 16th at 15.03 PM and Sunday at 9 AM

Søren:

 Nå er jeg helt overveldet! NRK P2 Jazzklubben har satt sammen et 20 minutters program om deg “i starten på din verdenskarriere”. Denne delen begynner 55 min ut i jazzklubben og kan altså høres enda en gang på NRK Jazz i kveld kl 2155 – 2215. De omtaler din “eksplosive karriere i Danmark, alt du har tatt i har blitt til gull”

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: