Hamar Arbeiderblad ruller en 5’er!

Torsdag 5.  mars 2015
Live Foyn Friis
With Strings

Curling Legs

Her har vi et spennende navn som mest sannsynlig er ukjent for mange. Norske Live Foyn Friis er født og oppvokst i Oslo, men har i løpet av de siste årene etablert seg en solid base i Danmark. Nå er hun for alvor i gang med å etablere seg som artist på den internasjonale jazz-scenen, og hennes andre album, «With Strings», er en oppfølger til fjorårets utgivelse «Running Heart». Friis’ vokale ferdigheter må rett og slett oppleves, og sammenligningene til artister som Bjørk og Kate Bush gir absolutt mening. Ikke bli skremt av jazz-stempelet. Live Foyn Friis ligger nemlig helt i gråsonen mellom ulike sjangre, og jeg vil påstå at dette er særdeles behagelig lytting for de aller fleste.

Omtalt av Kristian EinangTerningkast: 5

– See more at: http://www.h-a.no/kultur/musikk/live-foyn-friis#sthash.FRgUFaKZ.dpuf

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: