I morgen på Asker jazzklubb!

LIVE & THE JAZZ CATS

NOVEMBER 21 @ 14:0016:00

Lørdag 21.november kl. 14.00 – Lancelot

Live Foyn Friis Kvartett – The Jazz Cats

Live 2015

Live Foyn Friis – vokal
 Bård Helgerud – gitar,  Rodrigo Villagra – kontrabass  og Hermund Are Sorknes – trommer

Hun har reist verden rundt med musikken sin. Ble nominert til Danish Music Awards allerede for debutplaten sin i 2012, og vant også prisene Danmarks Nye Jazz Stjerne, og Årets Unge Jazzkomponist. Hun har turnért store deler av Europa, blant annet Tjekkia sammen med John Scofield Überjam Band i 2014, og i duo med Bobby McFerrin i 2009. I 2014 spilte hun sammen med verdens beste jazz trommeslager Brian Blade, og har generelt imponert og sjarmert sitt publikum i både Sør-Amerika, USA, Afrika, Europa og her hjemme i Norden. I Norge har vi ikke hørt så mye til henne foreløpig, fordi hun har bodd utenlands i en årerekke, men hun er nå nettopp flyttet hjem, og klar til å ta det norske publikumet også med storm.

Med denne kvartetten står det klart for en spennende konsert med et hett samspill, og nye, så vel som gamle låter. De presenterer et utvalg av gode brasilianske sanger, evergreens i tøffe arr og nye komposisjoner skrevet av sangerinnen selv. De spiller jazz, nordisk jazz med referanser til bossanova, samba, pop og afro og brasiliansk musikk. Det er musikk alle kan like og kan forelske seg i.

“Et udtryk så stærkt og på samme tid så gennem musikalsk at det stod klart for alle at her er en kvindelig solist med verden for sine fødder!” – Stardust – Wall of Fame – Jette Lykke.

«Danmarks mest lovende jazz-pop talent er Norsk» – Dagens Næringsliv

Man er ikke et sekund i tvil om, at man her lytter til en singer-songwriter av Guds nåde – Gaffa

 

DETALJER

Dato:
november 21
Tid:
14:00 – 16:00

http://askerjazz.no/aktivitet/lokalband-fra-asker

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: