Stem på meg til Øya Festivalen

Hei! jeg ville bli super glad om dere ville stemme på meg, til å få spille på Øya festivalen i Biblioteket. Noen favoritter fra Klubbøyadagen er valgt ut til konkurransen, og jeg er så heldig å være en av dem du kan stemme på, og hjelpe til å få drømmen om å spille på ØYA til å gå i oppfyllelse!
Her er link: http://oyafestivalen.no/2016/08/04/hvem-skal-fa-den-siste-plassen-i-biblioteket/

 

Stem på Live Foyn Friis, og del gjerne i ditt nettverk! Og kom og å back oss opp på tirsdag! Da spiller vi på Klubbøya på Café Mir kl 20.00! (fri inngang) Du kan stemme til og med tirsdag den 9.8, og det vil kåres en vinner onsdag formiddag, som er så heldige å få opptre i Biblioteket torsdag!

❤ ❤ ❤

13940018_10157261718690022_1838436510_o

_T2A0317 - versjon 6

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: