Godt nytt år 2017

Kjære allesammen,

nå er det en stund siden jeg har skrevet noe her inne. Det er også en stund siden jeg har utgitt noen ting. Jeg har egentlig hold litt lavt terreng, og istedet skapt en masse fin ny musikk 🙂
Dette året som gikk, har vært det mest produktive i mitt liv hittil. Flere plater har blitt innspilt, og mange nye gode popsanger er skrevet og produsert. Jeg har også turnért både Norge, Danmark, Tyskland, Hellas, Tjekkia, Slovakia og hele østkysten av Brasil!
Det har vært et vilt år på mange måter, med gode ting og med dårlige ting.

Mest av alt med gode ting, og med noen helt fantastiske mennesker som jeg har møtt i løpet av dette året og startet nye spennende samarbeider. Jeg tror det kommer til å skje utrolig mange kule ting i løpet av 2017.
Og helt til å starte med, så vil jeg slippe et lite album, jeg har klart allerede.
Det er fra Debutkonserten min i Musikhuset i Aarhus, juni 2015.
Albumet heter “Live Foyn Friis – with Aarhus Jazz Orchestra”, og er mitt 4. album i eget navn. Singelen Hjemkomst kommer den 20. januar, og albumet kommer den 11. februar på både vinyl og på CD, på labelet DME.

Her er konsertene jeg skal holde for å presentere dette albumet:
va%cc%8ar17konsert

Dessverre var det for dyrt å dra med hele Aarhus Jazz Orchestra på turné, men jeg har noen riktig gode besetninger med meg på veien. Håper vi ses! ❤

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: