Me on Radio – Líve

IMG_0925Me on RadioNå er vi i full gang med mixing og siste prod på ny låt som snart kommer ut på det fete plateselskapet Universal. Hopper litt over mot pop sjangeren for en liten stund! Dette blir gøy! ❤ hehe..

Spennende å se hvor stort det blir. Håper det kommer ut i både Norge, Sverige og Danmark! Og at dere kommer til å like det ikke minst!! Har skrevet masse kul musikk med danske og svenske samarbeidspartnere i løpet av det siste året, og kan nesten ikke vente med å vise det frem.

Klem Líve

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: