Ny Singel ute med Liive

billede_københavn (2)Hør min nye singel København, en sang jeg har skrevet sammen med min svenske venn & co-writer Olle Markensten. Dere kjenner sikkert følelsen av å være i en flott by, men føle at man savner vennene hjemme.
Alle andre sanger jeg har hørt om København, handler også om å bare være forelsket i København, eller lykkelige. Her kommer det altså en liten sang om det å ønske seg bort derifra 😉   Litt selvbiografisk, og litt ironisk. Men jeg håper den faller i smak! Liive_København_FINAL_low (1)

Andre morsomme ting å nevne: Den er blitt listet på P4 i Danmark, kommet til plass 8 på Spotify Denmark Viral listen, #21 på YouSee hitlisten, og #58 på air play charten. Nå blir den også spilt på MTV i Polen og på Ordentlig Radio og P3 herhjemme i Norge. Wee!!! ❤

Og så har jeg fått musikkvideo laget av den fantastiske Mads Grage, som står bak blandt annet tv-serien Yes, No, Maybe. Videoen er filmet med bare mobilkamera, men resultatet er blitt syyyyykt fint! ❤
Ta en titt her:

Og for all del, hvis dere vil følge Liive så er linkene her:

LYTT HER TIL KØBENHAVN PÅ SPOTIFY!!!

SE MUSIKKVIDEOEN PÅ YOUTUBE!!!

VEVO CHANNEL!!

facebook.com/iamliive
instagram.com/iamliive/
snapchatiamliive

image001

_MG_0616

Advertisement

2 thoughts on “Ny Singel ute med Liive

Add yours

  1. Hei Li!ve. Dritkul låt og video. Gratulerer!!! God høsttid og gode inspirasjoner! Hilsener Leik

    Sendt fra min iPhone

    > Den 19. sep. 2017 kl. 00.00 skrev Live Foyn Friis : > > >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: