Live Camp-vinder giver koncert i København

http://gaffa.dk/nyhed/131680/live-camp-vinder-giver-koncert-i-kobenhavn/

Live Camp-vinder giver koncert i København

 

Liive kan opleves på Hotel Cecil

For knap en måned siden vandt Liive prisen som Årets Live Camp Udvalgte på Smukfest. Det var i konkurrence med 17 andre udvalgte kunstnere fra vækstlaget, og fuldt ud fortjent. I GAFFAs reportage fra dagen skrev jeg: ”Supercharmerende norsk sangerinde i front for et enkelt setup, hvor alle musikerne står op og i det hele taget virker fuldstændig fælles om projektet. Sangene er nok skrevet på akustisk guitar, men bliver fremført primært elektronisk, men meget underspillet. Den stille lykkefølelse kom helt i flor i den afsluttende feelgood sang, og som koncertopbygning var det nok det mest vellykkede, vi så i går.”

Og nu er der så godt nyt til alle jer, der ikke var på Smukfest og opleve den norske sangerinde, for hun spiller på Hotel Cecil den 13. september. Indtil videre har hun kun udgivet en enkelt single, den nærmest Lykke Li-agtige sang om hjemve, ”København”, men der er meget mere at komme efter. Liives stemme er skolet i jazz og blender vidunderligt med den skrøbelige elektroniske bund, og sammen danner det et levende og boblende lydbillede af feminin lykke.

Se videoen til “København”:

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: