“Ny single mere end dufter af et sommer hit”

LIIVE sampler Eurythmics så selv englene danser

“Ny single mere end dufter af et sommer hit”

Fotograf: Mads Kornum

Norske LIIVE er et af de mange alias for sangerinden og sangskriveren Live Foyn Friis. Hun er heldigvis ikke sådan at sætte i bås. Og hvorfor skulle man?  Hun har så mange talenter, så om hun synger folk, jazz, eller pop eller fremfører en kreativ masse, der ligger et sted ind i mellem, er ikke det afgørende. Det er slutresultatet, vi lytter på med interessere – og uden kassetænkning – hver eneste gang.

Den nye single ”Gaslightning” hører under hendes pop/folk projekt LIIVE, som blandt andet tidligere har kastet den charmerende single ”København” fra sig. Den ny single har, som titlen antyder, dog engelsk tekst – og har på elegant vis fået samplet en snas af den gamle Eurythmics klassiker “There Must Be an Angel”.

Fakta er at det i den grad har potentiale til at blive et bredt og blidt berusende sommerhit.

Heldigvis lyder meldingen fra LIIVE at afstanden mellem hendes singler – nu skulle blive noget kortere! Der er således planer om flere singler i år, og så kan man allerede godt begynde at glæde sig til at der er varme planer om en Danmarks tour til efteråret.

LIIVE sampler Eurythmics så selv englene danser

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: