ON MY OWN – out 18th of October

ON MY OWN – er siste single før Live Foyn Friis slipper den selvtittulerte platen FOYN. Innspilt i København med Olle Markensten bak knappene i studio på JAM studio. Denne viser Live’s skritt i retning av elektronisk popmusikk og hennes nye arbeidsmetode, hvor hun og produsent spiller alle instrumenter selv i studio. Artpop, kunstpop vil vi kalle det. Låta er skrevet ut i fra improvisasjon, og handler om å få litt tid til seg selv, for å finne ro, fred og fokus. On My Own- Cover.jpg

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: