Prohibition Sessions: Live Foyn og Bård Live i stua

*** VIPPS: 97123485 ***

Velkommen til den andre konserten i serien PROHIBITION SESSIONS: direkte fra stua vår i Oslo!
Da konserter, eventer og fester er avlyst i all overskuelig framtid har vi bestemt for å ta festen hjem til deg!

90265824_494024161268360_6693316375986831360_o

Event link:
https://www.facebook.com/events/223655862346883/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1585261533438825

LIVE FOYN FRIIS OG BÅRD HELGERUD DUO:
Prisvinnende vokalist og jazzkomponist i duo med Siljan’s best bevarte hemmelighet på strengene!

Denne vokal-gitar duoen spiller jazzlåter og originaler i en leken og morsom drakt. Live og Bård møttes under musikkstudier i Danmark i 2011, og dro på sin første turné sammen det samme år. Etter flere år med masterstudier i utlandet møtte de plutselig på hverandre en nyttåraften kl 00.00 i Oslo by. De tok opp tråden og begynte å spille hyppig sammen igjen. I løpet av tiden har de spilt sammen i bandene Live Sang Sassy, Live Foyn Friis Kvartett, Touché Monet og Tea for 3, og medvirket på Kardamili Jazzfestival, Jazzfest Skien, Oslo Konserthus og mange andre scener og festivaler.

Det loves en kveld med god musikk og mye spilleglede!

OM KONSERTEN

Konserten er gratis, men dersom dere liker den anbefaler vi å donere en slant på vipps (97123485) ♥ Inntekten blir delt likt mellom alle involverte (musikere, lydtekniker og filmcrew). Videoen vil bli delt på dette eventet og på sidene til Live Foyn Friis og Prohibition 1923

OM PROHIBITION SESSIONS:
Normalt sett arrangerer Prohibition 1923 storslagne 1920-tallsfester, men da hverdagen brått ble forandret bestemte de seg for å starte Prohibition Sessions for å støtte små og mellomstore artister som nå har blitt arbeidsledige i denne perioden. De setter opp live-konserter over nett med hovedfokus på jazzartister.

Organisert av: Prohibition 1923
Video: Videomakeriet
Lyd: Odysseas Dyikalla

 

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: