Artisten Liive slipper en sommerlåt til Pride 2020

Liive 

Enough pride mix

Pre-save singelen her

Last ned artwork/bilde her

Release 12 Juni

Label: Foyn Records

Liive – en norsk sangerinne som alltid har villet gjøre ting litt annerledes, og dro avsted til Danmark da hun ville lage popmusikk. Hennes debutsingel ‘København’, ble en stor hit i dansk radio. I 2018 vant hun Live Camp prisen på Smukfest, og åpnet Bøgescenen. (En scene for 30k mennesker) og varmet opp for Mø, Kim Larsen og Britney Spears.

Siden har hun spilt konserter på de store scener omkring i med sitt band og sluppet singlene ‘Tinka’ (med Burhan G) til Julekalenderen på TV2, ‘Denne Julen’, og ‘Gaslightning’ – den første engelskspråklige med Liive.

Liive aka Live Foyn Friis, kommer egentlig fra jazz verdenen, og har med sitt band vunnet flere internasjonale priser, og spilt med noen av verdens største jazzstjerner som Bobby McFerrin, Brian Blade & John Scofield.

I regnbuens tegn ble låta ‘Enough’ ble nominert til Årets Pridelåt som 1 av 3, og deles nå så den kan spilles til årets festival fra de 1000 hjem. Den handler om kjærlighet og at man ikke kan få nok! Det er dansbar pop til en varm sommerdag!

Photo: Linnea Syversen

Hjemmeside II Instagram II Facebook II Spotify

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: