Foyn Trio! in Studio


Da er vi godt igang! Jobber p.t. i studio i Tromsø på Kysten med Jon Marius Aareskjold og Håkon Pettersen som teknikere og Jon Marius som produsent. Vi startet på mandag, 10. januar, med å spille inn 9 låter. Tirsdag tok vi én om igjen + 3 nye låter, og ble da ferdig med alle grunntakene. Så har vi jobbet med pålegg, og har fått alt Jens Mikkel skulle ha inn på plass. Han er reist for å ha release konsert i Danmark med Lars Fiil Kvartett i nå i kveld.

Onsdag holdt vi konsert på Tromsø Jazzklubb og åpnet jazzåret 2011 i dobbeltkonsert med Truls&The Festivus Kvartett. Det var utrolig kult å spille der, på KulturHuset. Takk til alle dere som kom! 🙂

Ellers har vi jobbet i studio nesten døgnet rundt, kun med avbrekk av noen intervjuer og møte med fotograf og designer av coveret; Kine Yvonne Berntsen. Dette her blir bare super fett! I dag legger vi på alt mulig annet, og det er den nest siste dagen vår i studio. Vi har hatt Geir Davidsen innom på “juff”, Bernt-Simen Lund på cello og nå er Aleksander Kostopoulos her og legger på tøffe perk ting! hehe ..nå har han nettopp fått flis i finger’n. 😉

PS: Vi er nå også å finne på You Tube! video fra Døla Jazz, Jazzincubator ligger ved å følge denne linken: http://www.youtube.com/watch?v=h_i2MnA6IBw&feature=share Der kan dere høre sangen “She Hides”. Hele konserten er filmet, og vi kommer til å legge ut flere videoer etterhvert!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: