Platekontrakt

Da er vi nesten ferdig med innspilling og jeg skal signere platekontrakt med Finito Bacalao Records nå! Det gjennstår mixing og mastring. Det blir utrolig spennende å høre hva som skjer med låtene i prossessen! Jon Marius Aareskjold skal mixe og Cutting Room i Stockholm skal mastre og trykke plata. Design av platecover, samt å bestemme hvilke låter som får være med på plata og rekkefølge osv. skal vi også finne ut av.  Det har hvertfall vært kjempe moro så langt! I kveld tar vi oss en skikkelig fest, og Alex har lovet å prøve snus da vi ble ferdig! hehe… bra! 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: