Vi gjør oss klare for Aarhus Festuge fredag den 26. august

Da var sommeren plutselig kommet til en slutt. Mens albumet spilles på P2, radio i Norge, gjør vi oss klare til neste spilling i DK. Det blir ikke bare konsert, men starten av festivalen Aarhus Festuge – Beautiful Mistakes. Vi spiller fredag kl 16.30 på 4Sound i Vestregade i Aarhus. Det blir en konsert på omtrent en times varighet. Dette faller godt sammen med at Joy Visible nå kommer ut i Danmark og danske butikker. Snart er det også tid for å trykke opp vinyl av plata, og vi gleder oss skikkelig til det!

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: