Nytt management og spennende konserter fremover!

Det skjer en masse spennende med bandet, Foyn Trio!. Det kommer fortløpende gode anmeldelser av albummet vårt, vi har flere store konserter fremover, og vi har inngått avtale med managementet RAMBLE ON. Sist uke var vi på sommerhus og øvde inn nye nummere. Det begynner å tegne seg til repertoare til neste utgivelse, og det er utrolig tøft de nye vriene vi har på soundet! En del av disse sangene var å høre da vi holdt konsert på Nasjonal Jazzscene, Victoria, i Oslo den 26. okt, og også på Sørens Lyd, Asker jazzklubb 27. okt.

Fremover er vi å høre i Danmark, både på Café Pustervig den 18. nov og på SunShip den 22. nov. Jeg vil anbefale alle i Århus å komme på Sunship den 22., hvis de har anledning! Vi spiller dobbeltkonsert med den store saxofonisten Jesper Zeuthen og hans trio. Dørene åpner 20.00 og konserten starter 20.30. På Pustervig åpner vi jammsession, og det vil derfor ikke være mulig å få høre alt det nye vi driver med. Men det vil være mulighet for å jamme med musikerne i Foyn Trio utover kvelden.

Vi har møtt noen viktige samarbeidspartnere. Nemlig Ramle On Management. Det er den samme managementet som blandt andre Jim Stärk, Valkyrien Allstars, André, Vidar Vang og Sissy Wish er signet på. Vi inngår nå en avtale med dem, så fra nå av skal alle bookingforespørsler ang. Foyn Trio! rettes til Ramle On.Ramble On :

booking@rambleon.no

www.rambleon.no

Morten Moxnes (booking)

Mob : 952 30 265

Svenna Hansen (booking)

Mob: 407 22 833

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: