Nye innspillinger

Nå har jeg nettopp vært i studio i Oslo med Kosta og Live/Kelsi prosjektet, og i dag har jeg vært i studio i Århus med min jazzkvartett Live Foyn/Kasper Tom/Frederik Lomborg/Jakob Sørensen Kvartet.

Med sistnevnte har vi innspilt noen deilige versjoner av noen fantastiske jazz-standarder. De skal bare mixes, også legger vi det opp. Dere kan virkelig glede dere! De er så dyktige de gutta jeg har med meg, det lyder nydelig!

Med Kosta og Live/Kelsi har vi laget en pop/rock produksjon av en helt ny sang jeg har skrevet, og den er blitt veldig tøff! Det er inspirert av Oh Land, Hanne Hukkelberg, Jaga Jazzist, Wildbirds & Peacedrums og The White Stipes. Det er nesten helt over i rock som sjanger. Vi er ikke helt ferdige med den enda, men når den er klar, så slipper vi den mulig som en singel.

Det kommer altså snart mye spennende ny musikk fra denne kanten! I går var jeg også på møte med en dansk produsent som heter Jonas Tranberg. Vi skal samarbeide fremover om innspilling av to nye sanger. Dette blir delvis med Foyn Trio! og delvis med Live Foyn prosjektet. Jeg gleder meg!!

Neste store konsert jeg skal holde er den 30. april på JazzNatt på Verkstedet, KulturHuset i Tromsø kl 20.00. Her vil dere få høre meg med musikere som Kristian Olstad, Dag Okstad og strykere fra Tromsø Kammerorkester. Det vil bli en skikkelig flott konsert, så sett datoen i kalenderen.

Foyn Trio! går i studio den 9. april. Da skal vi innspille preprod. på de nye låtene våre, som vi presenterte på turné i oktober/november 2011. Noe av det vil legges på Soundcloud.

Jeg har også nettopp vært på turné i Danmark. Sist uke, med bandet Foyn-Helgerud Kvartett. Det er et dansk-norsk orkester som spiller jazz, blues og litt av mine komposisjoner. Vi blir også å høre på Aarhus Jazzfestival på Café Pustervig, dersom du ikke fikk sjansen til å høre oss nå.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: