To nye album på vei

Det ser nesten ut til at de nye albums kommer ut under to forskjellige band-navn. Jeg gikk i studio som soloartist med produsent Jonas Tranberg for å lage en singel. Den ble til en EP med Foyn Trio! som så videre ble til et helt album, hvor vi har hatt med gjester: Maria Edlund på cello og LP Sørensen på eufonium, og Andreas Skamby på trommer. Lydbildet har blitt veldig kult! Vi har blitt utfordret på alle mulige måter, og kommet ut på den andre side som en kvartett i mitt navn! som ved siden av Jens Mikkel Madsen (nå på shynter, el-bass og slagverk), Alex Jønsson (gitar, eff, voc) og meg selv, også består av det nye faste medlem Andreas Skamby! Vi hadde debutkonsert på Aarhus Festuge, hvor vi spilte alle nummerne fra platen for første gang, og det var super fett. Masse publikum og god stemning. Dette bandet prøver ikke å spille jazz -men velger derimot de mere poppede komposisjonene mine, som vi gjør på vår egen måte.

Samtidig gikk vi i studio med Foyn Trio! with Strings, i mai 2013. Denne blir nok utgitt under navnet Foyn Trio!, og Foyn Trio! er stadig et band bestående av Alex, Jens Mikkel og meg. Foyn Trio! with Strings er hele gruppen på 8 mennesker, bestående av Amalie Kjærgård, Louise Gorm – violin, Mikkel Schreiber – bratsj og Maria Edlund. Gjest LP Sørensen er også med på albummet.

Forvirrende? …Det synes ihvertfall jeg! 🙂 Men nå har jeg prøvd å forklare hvordan det er. Poenget er: Vi kommer ut med to nye album SNART!! 🙂 Sitter på en master, og en plate som nesten er ferdig mixet. Og om du søker på Live Foyn Friis eller Foyn Trio! eller Foyn Trio! with Strings, så vil alt du ønsker dukke opp.

😉 Vi gleder oss helt sykt til prossessen videre med utgivelse, slipp av 3 nye musikkvideoer(kanskje 4) og turnéer til Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Østerrige, Sveits, Brasil og USA fremover! Det er utrolig morro at folk er så interessert i denne musikken.
Og at debutalbummet vårt er blitt utsolgt!

– ja, vi trykker sikkert opp noen flere til dere som ikke har fått tak i den enda. Men dette blir en meget spennende tid fremover for oss. Nå gjenstår det albumcovers, det siste på avtalene med plateselskaper, booking, management og pr, også er vi ready to go! 🙂 Kan nesten ikke vente på at det hele skal begynne å rulle mot mål og releasedatoer!!!

Det blir spennende festivaler i inn og utland! Nrk P3 har allerede forbarmet seg over de nye singlene og lyden vår, og jeg er ivrig for å se reaksjonen på det nye, som jeg virkelig mener er enda bedre!

Og bare for å nevne det, så har jeg skrevet en masse fine nye sanger, kjøpt meg nytt ustyr og gleder meg bare helt utrolig mye til å komme rundt å presentere dem for dere! Både solo, med trioen, kvartetten og oktetten. 😉

Må utebli fra konsertene i Berlin i september pga brukket fot… (konserter i Danmark/Norge blir allikevel) Men jeg kommer sterkt tilbake etter jeg har vært i Brasil på turné i oktober. Er tilbake den 25. okt, og gir konsert allerede samme dag i Aarhus. Samt at vi spiller i Vadsø 6. nov og Lofoten 7. nov, Livealbum innspilling med konsert 9. og 10. nov i Randers, solist med Tromsø Big Band på Baretnsjazzfestivalen 22. nov, på Jazzselskapet med oktetten den 24. nov. Så kommer det turné til Tyskland, Østerrige og Sveits i desember, og vips er vi i 2014 og snart på vei med festivaler i januar og feburar…

følg med for å se mere info!
Det er bare å melde seg til for å se hva jeg skriver her,

og på facebook kan man følge med på http://www.facebook.com/foyntrio og http://www.facebook.com/livefoynfriis

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: