Foyn Trio – Ung sangstjerne gæster Giant Steps


TORSDAG 19. SEPTEMBER KL. 20
.00

Foyn Trio 
Ung sangstjerne gæster Giant Steps

Med en DMA-nominering for bedste vokaljazzudgivelse i 2012 og samme år titlen som Årets Unge Jazzkomponist er sangerinden Live Foyn et af de absolut varmeste navne på den hjemlige jazzscene netop nu. Sammen med sine to særdeles kreative sidemen, som har været med hele vejen igennem fra studietiden på Det Jyske Musikkonservatorium, er Foyn Friis godt på vej til at skabe sig et stort publikum både i Danmark og Norge, hvor hun oprindelig stammer fra.

Trioens debut-CD Joy Visible, der bevæger sig i grænselandet mellem jazz, rock og pop, blev rost i høje skyer. Ikke mindst på grund af Live Foyns særegne kompositioner tilsat loop-effekter, en helt enkel instrumentering, komplekse sangspor samt en dybt fascinerende, fri og legesyg vokal. Her er en kvindelig solist, der på en og samme tid er i stand til at sprænge rammer og spadsere ud ad nye stier, imens melodierne fænger.

De to medspillere Alex Jønsson og Jens Mikkel Madsen tager sig af guitar, bas, effekter og kor.

Her er en lille teaser frem til torsdag !

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: