Looking forward to Copenhagen Jazzfestival!

http://www.jazz.dk/koncert/5379/

Swensson/Roland/Johansson er en trio som med stor respekt for traditionen laver sine egne versjoner af gamle jazzstandarder. Fortolkningerne er præget af musikernes opvækst i det nordiske musikmiljø, og de gamle amerikanske sange er fremført med vekt på klang og et luftigt lydbilde. Til Copenhagen Jazzfestival har de med sig den fremadstormende sangerinde Live Foyn Friis, og vil også spille nogle af hendes kompositioner. Swensson/Roland/Johansson feat. Live Foyn Friis er en udadvendt kvartet som inviterer lytteren ind i musikken, og giver publikum en oplevelse de sent vil glemme.

Live Foyn Friis (No) – vokal

Stian Swensson (No) – guitar

Jakob Roland Hansen (Dk) – bas

Daniel Johansson (Sv) – trommer


http://www.jazz.dk/koncert/5381/

Dette er en tuba-vokal duo! De to musikere mødte hinanden på turnéer i Tyskland, hvor Rasmus spillede med Echo Me og Live med Foyn Trio! i 2013. De ville meget gerne lave en duo med sine to instrumenter; sang og tuba. De udforsker mødet mellem det lyse melodiske, lyriske og det mørke, rytmiske. Live Foyn Friis har skrevet nogle sange for tuba og vokal i løbet af de sidste 3-4 år, og disse er grundlaget for projektet. De tenker nyt, og fortolker også nogen gamle kendte sange i deres format. De befinder sig mellem komposition og improvisation, og har henter referencer fra mange stilarter. Dette blir en spændende, og lidt anderledes koncert.

Live Foyn Friis – vokal, effekter Rasmus Kjærgård – tuba, effekter


Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: