KONCERTANBEFALING. Norske Live Foyn Friis er en af de fantastiske musikere og sangerinder, der evner, at brede sit talent ud.

33 Plus

41524219_2337226346563670_393778359932289024_o Hidtil har hun primært været kendt som en internationalt anerkendt jazz artist, og har udgivet flere album i eget navn – senest ”Willow”, som er indspillet med den danske trio Nikolaj Hess, Anders “AC” Christensen og Daniel Sommer. Hun har dog hele tiden haft en mere pop-folk side i sig, og det tager hun nu konsekvensen af i den konstellation hun kalder Liive, og som allerede har imponeret med første singlen ”København”. Tilbage i juni kunne man høre dem til ”Lille Fredag” i Tivoli, og der kunne man konstatere, at Liive især funklede og fungerede på de nye sange, der var på norsk. Siden imponerede de på Smukfest, hvor de vandt konkurrencen ”Live Camps udvalgte” – og derved retten til at åbne Bøgescenen. Juryens argument var klart – og lød som følger: “Vi dansede – Det virkede. Alt gik op i en højere enhed og med momenter af gåsehud, leverede årets vinder en koncert med overskud og catchy musik, leveret af en artist med en stor stemme. Det er pop til en varm sommerdag, leveret af et energisk og velspillende band”. Vil man selv have syn for sagen så er det med at komme på Hotel Cecil på torsdag den 13.09, hvor de giver en af deres stadig ret få koncerter, mens vi venter på det album, som vil blive udgivet via Universal Music. Hør ”København” her: https://youtu.be/_wC9ZiAPXn0 Foto af Mads Kornum

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: