LIIVE ÅBNER BØGESCENERNE!

Skjermbilde 2018-08-15 kl. 11.17.02

Liive har vundet årets Live Camps Udvalgte, og derfor er det hende, der skal åbne Bøgescenerne med et brag. Askling vinder årets Tak Rock Talentpris.

Af: Amanda Blak Jagd
6. august 2018

Norske Liive har vundet årets Live Camps Udvalgte, og det er nu hende, der skal åbne Bøgescenerne på onsdag kl. 16:00. Et naturligt talent, som kunne juryen ikke stå for.

Vi dansede – Det virkede. Alt gik op i en højere enhed og med momenter af gåsehud, leverede årets vinder en koncert med overskud og catchy musik, leveret af en artist med en stor stemme. Det er pop til en varm sommerdag, leveret af et energisk og velspillende band“.


Foto: Morten Hjeds

Med en legende tilgang til musikken, har den norske jazz-sangerinde Liive skabt et fængende lydbillede. Forankringen i jazzen, det norske sprog og en skarp sans for sangskrivning, har tilsammen skabt hendes helt egen stil. Debutsinglen ”København” kom ud i efteråret 2017 og er blevet spillet en del på de danske radiokanaler. Der er meget mere musik på vej fra den norske Liive. Faktisk er der en ny single lige om hjørnet, fortæller den yderst begejstrede nordmand, der heller ikke helt kan kapere, at de skal spille på samme scene som Britney. Og det kan vi da egentligt godt sætte os ind i!

Live Camps Udvalgte går til den kunstner, der på alle måder havde den bedste performance.

ASKLING PÅ P3-SCENEN

Det var den unge og sprøde Askling, der løb med Tak Rock Prisen, og hun skal derfor åbne P3 scenen på fredag. Hun er ny på musikscenen, men har altid sunget. Hendes silkebløde og overlegne vokal tager dig igennem et elektronisk pop-univers, drevet af feminin styrke.

Om Askling siger juryen: “Vi var vidne til en ung artist med et åbenlyst talent. Vi mærkede nervøsiteten og sårbarheden hvilket skærpede nysgerrigheden, og som koncerten skred frem, blev talentet mere og mere tydeligt. Vi lægger vægt på det vokale overskud og de allerede nu velproducerede tracks. Der er stort talent – Det er åbenlyst“.


Foto: Morten Hjeds

Askling har det sidste års tid været hårdtarbejdende med musikken, og er nu parat med 5 stærke udgivelser. Den første, “Missing You”, udkom i november og sangen fanger perfekt savnets tilbageholdte åndedræt og næsten legemliggørelse af den savnede. Den blot 17-årige Askling har allerede vist sig på den danske musikscene og er klar til at give Live Camp en helt særlig oplevelse.

Det var en overvældet Askling, der modtog prisen: “Det turde jeg slet ikke at håbe på – jeg var jo oppe mod dygtige musikere. Jeg er så glad for, at nogle har lyst til at høre min musik, og at folk kan synge med. Det er så vildt!”

Live Camp Scenen åbnede søndag med et brag af fest. Lige siden har en række dygtige og håbefulde up-coming artister leveret det ene sprøde show efter det andet.

Nedenfor kan I se flere billeder af de to vindere.

 

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: