Godt Nyttår!

I 2018 har jeg turnert Danmark, Norge, Los Angeles, New Orleans, Hellas, Brazil, London, Kroatia, Tsjekkia, Polen, Slovakia, Østerrike og Spania. Noen ting har jeg måttet utsette til i år, fordi det rett og slett ble for mye. (Men det skal jo ren luksus å få for mange oppdrag! – så takk for det)

jeg har sluppet 2 singler: ‘Tinka’ og ‘Denne Julen’ med pop prosjektet mitt Liive

og 1 album: ‘Willow’ med jazz prosjektet mitt FOYN/HESS/AC/SOMMER

og skrevet hvertfall 100 nye låter!

Det har vært sykt spennende og helt vilt. Det tok litt lengre tid en normalt å komme til hektene igjen, og jeg er veldig glad for at jeg har tatt ut det meste av januar fra kalenderen til å forberede meg til nye eventyr.

Håper vi ses rundt.

Lover slipp av nye singler med Liive og 2 nye albumslipp ila 2019 med jazz beslektede prosjekter. Og følg med på siden her på livefoynfriis.com/upcoming-shows/

for å holde deg oppdatert på kommende turnéer og konserter.
Jeg kan nevne at jeg gleder meg spesielt til Nord-Norsk Jazzsenter turnéen i januar – februar, Aarhus Jazz Orchestra turné i feb-mars, konserter med Current, og trio turné med Martin Schack og Morten Ramsbøll. Dessuten til neste store reise til Brazil i forbindelse med ny plateinnspilling med Ivan Linds og Rubem Farias. Og ikke minst til Paraty Festivalen. Videre kan det også se ut til å komme en 25 konserters turné i USA til høsten, samt turné til Cuba, Japan, Argentina og Uruguay. Det er uante muligheter, så bare følg med 🙂

Ønsker deg og dine alt vel i det nye år !

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: